tirsdag 19. november 2013

En liten oppdatering...

Hei folkens, beklager den meget lange pausen, det har skjedd en del hele tiden... Men endelig fikk jeg dratt ut fingeren og skrevet et nytt inlegg. For å oppsummere de siste to månedene kort så Har vi hatt møtehelg her første helga i oktober, det var en flott helg med gode møter og fine folk. Det var en god del folk som kom, det var absolutt en vellykket helg! Så fikk jeg flott besøk fra May Bente, hun var her en uke, vi hadde det veldig gøy sammen, med turer, sightseeing til Herøy, Dønnesfjellet og Rølvåg, det var mange fine kvelder med god mat og spilling. Så har jeg hatt skolesamling og oppgaveskriving. Jeg var også to dager på hospitering på sykehjemmet her på Dønna, det var utrolig kjekt å få møte folkene der og få se en vanlig dag på sykehjemmet. Deretter drog jeg en tur til Murumoen for å hjelpe til med byggingen av hønsehuset, og for å hente vinterdekkene mine som jeg la igjen der i høst... Så jeg kjørte på sommerdekk i snø, is og sørpeføre, men det gikk bra jeg kom helskinnet frem. En uke med lange arbeidsdager med skruing, kosting, rydding, maling og foring av sau på Murumoen, det var en innholdsrik og fin uke. Det var godt å få jobbet litt fysisk igjen. Veldig koselig å være på besøk der også selv om jeg ikke fikk vært så mye sosial, satser på å få tatt en tur til :) deretter tok jeg en langhelg på Val for å besøke Cecilie. Det var veldig kjekt å være tilbake til Val, møte ansatte, Cecilie og hennes venner. Nord-Norge teamet hadde møteuke der med Rolf Alsvik så det ble litt åndelig påfyll også. En meget god og kjekk helg. Jeg fikk også utnyttet miljøarbeidere der så jeg fikk skiftet støtdemperne mine, så med vinterdekk og nye støtdempere gikk turen nordover mye bedre. Tilbake på Dønna igjen har jeg nå hatt en uke med storm, snø, regn, vind, oppgaveskriving og jeg fikk vært litt med på lys våken natt for 11-12 åringene i kirka, jeg var med fra kvelds og til første nattevakt var over (02.00). Det var kjekt å få være med. Søndagen var jeg med på gudstjenesten der lys våken gjengen sang. Så det har vært to innholdsrike måneder, kjenner det skal bli godt med juleferie og litt roligere tider. Jeg har kommet godt på plass i huset nå, jeg skal ta litt bilder i morgen så dere får se hvordan vi har det;)

Nå er det på tide å legge seg så jeg kommer meg opp og får skrevet videre på oppgaven i morgen. Her kommer litt bilder fra de siste to månedene.

Ha en fin kveld i Jesu navn!
"Sett din lit til Herren av hele ditt hjerte, og stol ikke på din forstand! Kjenn ham på alle dine veier! Så skal han gjøre dine stier rette." Ordsp. 3,5-6


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar