lørdag 28. september 2013

tur i vakre høstfarger

Vi har vært heldige å få ha meget fint vær den siste tiden, det har vært helttt fantastisk. Derfor ville jeg bare dele noen bilder fra en av disse turene. Sol, varme og helt nydelige høstfarger. Jeg og Shami har virkelig kost oss ute på tur i høst. Fine klare dager betyr også klare fine nattehimler, jeg er meget glad i nattehimlen med stjerner, måne og nordlys. Så det har rett og slett bare vært helt utrolig fint ute i naturen nå. Jeg håper høsten vil fortsette slik og at den vil vare leeenge...:)
På onsdag var jeg og Tanita på en forening på Herøy sammen med Hilde og Morten Øystese og Else Marie Ledalsom var taler. Det var meget koselig. Det var en go gjeng med litt eldre folk fra Herøy og området rundt. Veldig kjekt å få hilse på kristne som er litt i nærheten, og meget godt å  ha ett åndelig fellesskap der vi fikk høre Guds ord. Det var også veldig godt å være sammen med litt eldre mennesker, jeg trives godt i deres selskap, med deres livserfaringer, visdom, godhet og taknemlighet. Det var en meget fin samling der vi både fikk høre Guds ord, fikk mat, kaker og kaffe i fleng og fikk se bilder fra Japan, for ikke å snakke om ett godt fellesskap. Husverten åpnet samlingen med å lese matt.6,34.. jeg vil ta med litt mer, men dette er gode vers, aaaanbefaler å lese fra vers 25 og ut kapitlet.

"...Så gjør dere ikke bekymringer, og si ikkkkke: hva skal vi spise? eller hva skal vi drikke? eller hva skal vi kle oss med? Alt dette er hedningene opptatt av. Men den far dere har i himmelen, ve jo at dere trenger alt dette. Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg. Så gjør dere ingen bekymringer for morgendagen; morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage." matt.6,31-34

Bekymre dere ikke, hver dag har nok med sin egen plage. Gud vet hva du trenger, og sørger for det i rette tid. Søk du Guds rike, det er hans frelse som er viktig her i livet og evigheten. Bekymringer fører ikke noe godt med seg, Gud tar seg av deg, han tar seg til og med av dyrene i skogen og gresset på marka... skulle han ikke da ta seg av oss mennesker, hans øyensten? Hvil i Guds fulbrakte verk, hans nåde er nok for deg! Ha en velsignet natt og morgendag.

Shami nyter livet ;)

Vakre farger

Shami speider utover fra toppen av Dønnesfjellet

Fin utsikt fra DønnesfjelletFin solnedgang over havet

                                        


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar